Sunday, 11 December 2011

Alhamdulillah Thankful to Allah b'coz i'm NIQABI

Alhamdulillah thanks to Allah again...

kerana memberi fiqa peluang untuk menjadi antara niqabi... Aminn ya Rabb..

Terima kasih kepada sahabat fiqa yg tak terhingga kerana menjawab segala kemusyikilan fiqa selama ari nie mengenai niqab..

terima kasih ats artikel yang diberikan..

Sebelum nie fiqa ade dapat tentagan mengenai masalah ni.. Alhamdulillah Allah nk bantu fiqa lagi.. family fiqa membenarkan.. Walapun fiqa ade dengar ura-ura yang tiak menyenangkan sampai tidak membenarkan fiqa pakai jubah + niqab tapi fiqa kuatkan diri fiqa jgk..

Mungkin yang nie jugak ujian untuk fiqa lagi kuat.. doakan fiqa sahabat semoga fiqa terus dan meneruskan perjuangan fiqa ini..

Ramai yang bertanyakan..
Ya, fiqa selesa pakai pakaian yang menutupi diri fiqa.. walau cuaca panas macam mana sekalipun.. Alhamdulillah fiqa dapat bertahan lagi2 fiqa pernah kena allergic kulit sebabkan tak tahan dengan panas.. But, alhamdulillah fiqa boleh menghadapinya sebab fiqa tau Allah nak uji fiqa untuk fiqa kuat menutup aurat dengan sempurna..

Sekarang nie fiqa tengah berjuang untuk menghabiskan sisa subjek fiqa yang tertinggal.. Allah itu Maha berkuasa, Dia menguji fiqa di masa fiqa betul2 lemah.. ade hikmahnya rupanya fiqa berada di kolej lagi..

Rupanya ade benda yang tersembunyi yang perlu fiqa tau... fiqa dapat anugerah yang nie.. Syukur..
fiqa kena berusaha untuk tamatkan diploma fiqa ni walaupon ramai yang nak menjatuhkan fiqa.. tapi fiqa masih ade Allah.. dengan usaha+pengorbanan fiqa nak bahagia family fiqa.. amin ya Allah..

Di samping tu doakan fiqa semoga cita2 fiqa dengan bakal zauj fiqa tercapai untuk membina masjid di jalan Mu Ya Allah..
Doakan kami supaya segala impian kami dipermudahkan.. Banyak rintangan.. banyak dugaan.. banyak jua cobaan...
Kuatkan kami ya Allah..

Pesanan dari kakak fiqa yang fiqa xkan lupa masa menasihati fiqa.. Die pesan dekat fiqa dan bakal zauj fiqa supaya mempercepatkan pernikahan.. bila kite erada alam pertunangan nie bisikan halus sentiasa ade dekat dengan kite untuk menjatuhkan kite, supaya kite tak jadi membina masjid kite.. SubhanaAllah ujiannya sgt kuat...

Doakan fiqa tuk terus menjadi niqabi+isteri yang solehah pada bakal zauj fiqa..
semoga urusan pernikahan kami dipermudahkan..


Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment